Dragi Liceeni,

Vă adresăm invitația de a participa la concursul „Construcțiile: tradiție si viitor”, găzduit de Facultatea de Construcții, în cadrul acțiunii „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”. Concursul se va desfășura in data de 17 Aprilie 2021, ora 10:00 și face parte din seria de evenimente prin care Universitatea Politehnica îndeamnă elevii din clasele a XI-a și a XII-a să participe la acțiunile de informare cu privire la oferta noastră educațională.

Ca sa putem #staincasa dar să ne și distrăm și să invătam lucruri noi, anul acesta concursul se va desfășura exclusiv online, folosind aplicatia Zoom. Termenul limită de înscriere la concurs este 7 Aprilie 2021.

Prin participarea la acest eveniment, veți avea ocazia să înțelegeți ce înseamnă universul construcțiilor și să trăiți, pentru o zi, experiența de student al facultății noastre. Pe lângă concursul propriu-zis, care va presupune și participare la activitatea didactică, vă vom prezenta facilitățile oferite de către Universitatea Politehnica Timișoara (cămine, cantine, bibliotecă, săli de sport, bazine de înot, etc).

Informații privind modalitatea de conectare vor fi furnizate în săptămâna premergătoare concursului. Participarea la concurs este gratuită.

Vă așteptăm cu drag.

Regulament concurs 2021

Puteți consulta regulamentul concursului facând clic pe legătura de mai jos:

Regulament concurs


Formular înscriere concurs 2021

Completați toate cămpurile din formularul de mai jos. Bifați căsuțele "Nu sunt un spambot", "Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale" și apăsați butonul Inscriere. Așteptați mesajul de răspuns de la server.


Informare GDPR

  1. Prin procedura de inscriere la concursul "Construcțiile: tradiție și viitor", consimt în mod expres și neechivoc, ca Universitatea Politehnica Timișoara prin Facultatea de Constructii, să prelucreze, prin orice mijloace legale, datele mele cu caracter personal, puse la dispoziție cu ocazia înscrierii în concurs, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

  2. Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date "prelucrare" înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea.