www.ct.upt.ro este situl oficial al Facultății de Construcții din Timișoara (denumit în continuare "FACULTATE"). Folosirea sitului www.ct.upt.ro (denumit în continuare "SIT") presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. Termenii și condițiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul sitului, (denumit în continuare "ADMINISTRATOR"), fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, (denumite în continuare "UTILIZATORI"). Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând și navigând pe acest SIT, UTILIZATORII acceptă, implicit, termenii de utilizare descriși în continuare.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, UTILIZATORII trebuie să înceteze accesarea SITULUI.

ADMINISTRATOR administrează acest site cu scopul de a informa, de a educa și de a fi în contact cu dumneavoastră. Sunteți liber să accesați acest site oricând. Puteți descărca informație de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial și numai pentru a o utiliza în interesul dumneavoastră personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, raportarea sau utilizarea acestei informații în scopuri publice sau comerciale, fără acordul scris al FACULTATE sunt strict interzise. Această informație se referă la: text, imagini, materiale audio și video.

Informația inclusă în acest site poate conține inadvertențe tehnice sau erori de scriere.

Această informație poate fi schimbată fără o notificare prealabilă. FACULTATE își rezervă dreptul de a face schimbări în produsele și acțiunile sale prezentate în acest site, oricând și fără o notificare prealabilă.

Termeni și condiții

1. Tot ceea ce vedeți sau cititi în acest site este protejat de legea dreptului de autor, excluzând excepțiile indicate ca atare în text, dar utilizarea informației este supusă acestor termeni și condiții. FACULTATE nu garantează că utilizarea informației afișate în acest site nu va dăuna unei terțe părți.

2. ADMINISTRATOR încearcă pe cât posibil să vă ofere în acest site informație cat mai nouă, dar nu oferă garanții în ceea ce privește exactitatea acesteia. FACULTATE și ADMINISTRATOR nu își asuma nicio responsabilitate pentru orice eroare sau omisiune din conținutul acestui site.

3. Accesați acest site pe propria dumneavoastră răspundere. FACULTATE și ADMINISTRATOR sau orice altă parte implicată în proiectarea, dezvoltarea sau livrarea acestui site NU SUNT RESPONSABILE pentru orice pagubă directă, accidentală, indirectă sau deliberată cauzată prin accesarea acestui site. De asemenea, FACULTATE și ADMINISTRATOR nu este responsabilă pentru nicio pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, inclusiv infecția virală, cauzată de accesarea, utilizarea sau afișarea acestui site sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini, materiale video sau audio de pe acest site.

4. ADMINISTRATOR nu verifică toate siturile la care se face referire pe www.ct.upt.ro și nu este responsabilă pentru conținutul lor. Accesarea acestor situri se face pe propria dumneavoastră răspundere.

5. Nu aveți voie să transmiteți prin intermediul acestui site niciun fel de materiale ilegale, defăimătoare, calomniatoare, amenințătoare, obscene, scandaloase, instigatoare, pornografice, profane sau orice alt fel de material care constituie sau poate fi considerat ca o ofensă adusă unor persoane sau organizații, implicând responsabilitatea civilă sau instigând la încălcarea legilor statului.

6. FACULTATE își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli oricând și fără o informare prealabilă. În acest scop, vă sfătuim să vizitați periodic această pagină pentru a vă familiariza cu termenii și condițiile legale privind accesarea, utilizarea și afișarea sitului SIT, pe care vă obligați să le respectați.

Protectia datelor cu caracter personal

SIT nu prelucrează date cu caracter personal, cu excepția celor descrise mai jos.

De fiecare data cand vizitati SIT, colectăm automat urmatoarele date:

  • datele tehnice (adresa IP utilizata pentru conexiunea dumneavoastra la internet, precum si informatii de conectare, care pot fi tipul si versiunea de browser, fus orar, tipuri si versiuni ale extensiilor de browser, sistemul/platforma de operare, tipul si marca dispozitivului mobil) aceste date putand fi colectate si prelucrate in numele nostru prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti;
  • date despre vizita dumneavoastra, de exemplu: adresa URL complete, informatiile pe care le-ati vizualizat sau cautat (inclusiv articolele si categoriile de top citite/accesate, timpul de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor si numarul de vizualizari, numarul mediu de articole vizualizate.

Nu transmitem tertilor informatii referitoare la accesarea SITULUI de catre UTILIZATORI.