Inscrierea in concurs pe anul 2024 s-a incheiat. Va asteptam anul viitor.

Dragi Liceeni,

Vă adresăm invitația de a participa la concursul “Construcțiile: tradiție si viitor”, găzduit de Facultatea de Construcții, în cadrul acțiunii ”Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”. Concursul se va desfășura în 13 Aprilie la Timișoara și face parte din seria de evenimente prin care Universitatea Politehnica îndeamnă elevii din clasele a XI-a și a XII-a, împreună cu profesorii coordonatori, să participe la acțiunile de informare cu privire la oferta noastră educațională.

Prin participarea la acest concurs, veți avea ocazia să înțelegeți ce înseamnă universul construcțiilor și să trăiți experiența de student al facultății noastre. Vă veți întâlni cu studenții facultății și vă vom prezenta facilitățile social-culturale oferite de Universitatea Politehnica (biblioteca, bazele sportive, bazinele de înot, căminele, cantinele, etc).

Înscrierea la concurs se face individual, prin completarea formularului de înscriere de mai jos. Termen limită pentru înscriere: 7 aprilie 2024, ora 23:59.

Participarea la concurs este gratuită, universitatea asigurând cazarea și masa, dar nu și transportul. Elevii care la data concursului nu au împlinit 18 ani vor fi însoțiți de un părinte sau un cadru didactic, sau vor avea acordul în scris al părinților pentru a putea participa.

Câștigătorii locurilor I, II și III beneficiază de admitere fără concurs la Facultatea de Construcții – Universitatea Politehnica Timișoara, la oricare dintre cele trei domenii de studii de licență (Inginerie Civilă, Inginerie Geodezică, Ingineria Instalațiilor)!

Regulament concurs 2024

Puteți consulta regulamentul concursului facând clic pe legătura de mai jos:

Regulament concurs


Formular înscriere concurs

Completați toate cămpurile din formularul de mai jos. Bifați căsuța "Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale" și apăsați butonul Inscriere. Așteptați mesajul de răspuns de la server.


Informare GDPR

  1. Prin procedura de inscriere la concursul "Construcțiile: tradiție și viitor", consimt în mod expres și neechivoc, ca Universitatea Politehnica Timișoara prin Facultatea de Constructii, să prelucreze, prin orice mijloace legale, datele mele cu caracter personal, puse la dispoziție cu ocazia înscrierii în concurs, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

  2. Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date "prelucrare" înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea.