Dragi Liceeni,

Vă adresăm invitația de a participa la concursul “Construcțiile: tradiție si viitor”, găzduit de Facultatea de Construcții, în cadrul acțiunii ”Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”. Concursul se va desfășura in data de 9 Mai 2020 la Timișoara și face parte din seria de evenimente prin care Universitatea Politehnica îndeamnă elevii din clasele a XI-a și a XII-a, împreună cu profesorii coordonatori, să participe la acțiunile de informare cu privire la oferta noastră educațională.

Prin participarea la acest concurs, veți avea ocazia să înțelegeți ce înseamnă universul construcțiilor și să trăiți experiența de a fi student al facultății noastre. Vă veți întâlni cu studenții facultății, cu absolvenți de succes și cu reprezentanți ai companiilor de profil. Vă vom prezenta și facilitățile social-culturale oferite de către Universitatea Politehnica (biblioteca, bazele sportive, bazinele de înot, cămine, cantine, etc), puncte de atracție și obiective culturale ale Timișoarei.

Participarea la concurs (inclusiv cazare, masă si transport – asigurându-se preluarea din localitatea liceului vineri si întoarcerea duminica pentru liceele din afara județului Timis), este gratuită.

Cu această ocazie, dorim să vă invităm, împreună cu profesorii, și la activitățile pe care le pregătim pentru „Școala altfel”.

Vă așteptăm cu drag.

Regulament concurs 2020

Puteți consulta regulamentul concursului facând clic pe legătura de mai jos:

Regulament concurs