Formular înscriere concurs 2020

Completați toate cămpurile din formularul de mai jos. Bifați căsuța "Nu sunt un spambot" și apăsați butonul Inscriere. Așteptați mesajul de răspuns de la server.

Regulament concurs

Nume și prenume:
Adresa de email:
Telefon:
Numele liceului:
Clasa:
Profil/Specializare: 
Orașul liceului:
Județul:
 

Informare GDPR

  1. Prin procedura de inscriere la concursul "Construcțiile: tradiție și viitor", consimt în mod expres și neechivoc, ca Universitatea Politehnica Timișoara prin Facultatea de Constructii, să prelucreze, prin orice mijloace legale, datele mele cu caracter personal, puse la dispoziție cu ocazia înscrierii în concurs, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

  2. Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date "prelucrare" înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea.

 


Dragi Liceeni,

Vă adresăm invitația de a participa la concursul “Construcțiile: tradiție si viitor”, găzduit de Facultatea de Construcții, în cadrul acțiunii ”Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”. Concursul se va desfășura in perioada Aprilie-Mai 2020 la Timișoara și face parte din seria de evenimente prin care Universitatea Politehnica îndeamnă elevii din clasele a XI-a și a XII-a, împreună cu profesorii coordonatori, să participe la acțiunile de informare cu privire la oferta noastră educațională.

Data concursului se va comunica până la sfârșitul lunii ianuarie 2020, dar puteți deja sa va înscrieți la concurs in formularul din aceasta pagină.

Prin participarea la acest concurs, veți avea ocazia să înțelegeți ce înseamnă universul construcțiilor și să trăiți experiența de a fi student al facultății noastre. Vă veți întâlni cu studenții facultății, cu absolvenți de succes și cu reprezentanți ai companiilor de profil. Vă vom prezenta și facilitățile social-culturale oferite de către Universitatea Politehnica (biblioteca, bazele sportive, bazinele de înot, cămine, cantine, etc), puncte de atracție și obiective culturale ale Timișoarei.

Participarea la concurs (inclusiv cazare, masă si transport – asigurându-se preluarea din localitatea liceului vineri si întoarcerea duminica pentru liceele din afara județului Timis), este gratuită.

Cu această ocazie, dorim să vă invităm, împreună cu profesorii, și la activitățile pe care le pregătim pentru „Școala altfel”.

Vă așteptăm cu drag.