Concurs "Construcțiile: tradiție și viitor"

Formular înscriere concurs 21.04.2018

Completați toate cămpurile din formularul de mai jos. Bifați căsuța "Nu sunt un spambot" și apăsați butonul Inscriere. Așteptați mesajul de răspuns de la server.

Regulament concurs

Nume și prenume:
Adresa de email:
Telefon:
Numele liceului:
Clasa:
Profil/Specializare: 
Orașul liceului:
Județul:
 

 

 


Dragi Liceeni,

Vă adresăm invitația de a participa la concursul “Construcțiile: tradiție si viitor”, găzduit de Facultatea de Construcții, în cadrul acțiunii ”Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”. Concursul se va desfășura în data de 21 Aprilie la Timișoara și face parte din seria de evenimente prin care Universitatea Politehnica îndeamnă elevii din clasele a XI-a și a XII-a, împreună cu profesorii coordonatori, să participe la acțiunile de informare cu privire la oferta noastră educațională.

Prin participarea la acest concurs, veți avea ocazia să înțelegeți ce înseamnă universul construcțiilor și să trăiți experiența de a fi student al facultății noastre. Vă veți întâlni cu studenții facultății, cu absolvenți de succes și cu reprezentanți ai companiilor de profil. Vă vom prezenta și facilitățile social-culturale oferite de către Universitatea Politehnica (biblioteca, bazele sportive, bazinele de înot, cămine, cantine, etc), puncte de atracție și obiective culturale ale Timișoarei.

Înscrierea la concurs se face individual, on-line, prin completarea formularului de înscriere de mai sus.

Participarea la concurs (inclusiv cazare, masă si transport – asigurându-se preluarea din localitatea liceului), este gratuită. Este de dorit ca participarea elevilor să fie supervizată de un profesor din liceul respectiv, dar elevii pot participa și individual.

Cu această ocazie, dorim să vă invităm, împreună cu profesorii, și la activitățile pe care le pregătim pentru „Școala altfel”.

Vă așteptăm cu drag!