Dragă Student al Facultății de Construcții,

Ne bucurăm să îți urăm BINE AI VENIT la Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Construcții.

Te invităm în weekendul 23-25 septembrie 2022 la festivitatea de deschidere a noului an universitar: StartUPT - Bun venit în Universul Politehnicii.

La UPT suntem interesați să te sprijinim și să îți facilităm adaptarea la viața academică, astfel că am pregătit pentru tine trei zile în care ai oportunitatea să intri în contact cu activități ce țin de prezentarea facultății alese și a ligilor, unde poți găsi suport pe parcursul anilor de studenție.

Vineri, 23 septembrie, Stadionul Știința // Parc Mecanică

  •  17:00 – Ceremonia de deschidere a noului an universitar
  • 18:00 – Concert Rareș Mariș
  • 19:00 – After party cu DJ
  • 19:00 – Cinema în aer liber

Sâmbătă, 24 Septembrie, Biblioteca UPT // Stadionul Știința // Parc Mecanică

  • 10:00, Biblioteca UPT – The Drive to Win, Formula E Power by ZF (prezentarea mașinii de Formula Electric; curse demonstrative cu mașina de Formula E, condusă de fostul pilot de formula 1, Nick Heidfeld, pe bulevardul Vasile Pârvan) – un eveniment organizat în premieră în România
  • 10:00, Stadionul Știința – Activități cu facultățile universității și ligile studențești pentru a afla informații suplimentare despre viața de student, orar, activități didactice, etc.
  • 19:00 – After party cu DJ
  • 19:00 – Extragerea pentru Tombola Bobocului
  • 19:00 – Cinema în aer liber

Duminică, 25 septembrie, Stadionul Știința // Parc Mecanică

  • 10:00 – 17:00 – Activități sportive și de divertisment, Treasure Hunt

Știați că universitatea în care veți învăța și veți fi în următorii ani cuprinde câteva spații vibrante din zona creativă, culturală, sportivă? Ca să începeți să descoperiți toate astea și mult mai mult, vă invităm la un tur cultural – UPT Creativ.

Pregătim pentru tine și un tichet de masă gratuit la Cantina Studențească, dar și un Treasure Hunt, unde vei putea descoperi într-un mod distractiv principalele locații în care îți vei petrece studenția.

Tot printre surprize se numără și Tombola Bobocului, unde poți sa te înscrii pe parcursul zilelor de 23 și 24 septembrie, la care ai oportunitatea să câștigi unul dintre premiile oferite: un laptop, trei rucsacuri sau trei pachete cu surprize.

1. Pentru participare la evenimentul StartUPT – Festivitatea de deschidere a anului universitar te rugam să completezi formularul disponibil aici: https://bit.ly/InscriereStartUPT

2. Pentru participare la turul ghidat, te rugăm să completezi formularul disponibil aici: https://bit.ly/InscriereTurGhidat

3. Pentru participare la Treasure Hunt, te rugăm să completezi formularul disponibil aici: https://bit.ly/InscrierePoliHunt

Te invitam să urmărești paginile de social media ale universității pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și evenimente dedicate studenților:

FACEBOOK UPT   https://www.facebook.com/UPTimisoara

FACEBOOK COSPol https://www.facebook.com/cospol.upt

FACEBOOK CCOC  https://www.facebook.com/CCOC.UPT

INSTAGRAM UPT https://www.instagram.com/upt.ro/

LINKEDIN UPT  https://ro.linkedin.com/school/politehnica-university-of-timisoara/

TIKTOK UPT   https://www.tiktok.com/@upt.ro

Adrese:

Stadionul Știința - Baza Sportivă Politehnica nr. 1

Strada Traian Lalescu 2, Timișoara

Biblioteca Centrală a Universității Politehnica - Bulevardul Vasile Pârvan 2, Timișoara

 

Te așteptăm cu drag!

Conducerea Universității Politehnica Timișoara