În perioada 8-10 decembrie 2021, a avut loc online pe platforma Microsoft Teams, ediția a VII-a a concursului studențesc “CADRE - Concurs de mAchete de poDuri și feRme din lEmn” organizată de Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București. La secțiunea de poduri au participat un număr total de 17 echipe, iar la secțiunea de ferme un număr total de 9 echipe.

La acest concurs din partea Facultății de Construcții a Univesității Politehnica Timișoara, au participat 4 echipe, studenți din anii de studiu lll, IV și anul II master. Studenții echipelor participante au fost:

  • 1.Echipa “MELBIA” –Melania Pîrvănescu și Bianca MihaelaPurișel, anul III, secția Inginerie Civilă în limba germană (ICG), echipa câstigatoare a premiului I pentru cel mai rezistent pod.
  • 2.Echipa “BUILT TO LAST” –Robert-Cătălin Eppel, anul III, secția Inginerie Civilă. Studentul a câștigat mențiune specială pentru “frumusețea machetei – secțiunea Poduri”.
  • 3.Echipa ““FUTURE BRIDGE” –Călin Alexandru Munteanu, anul III, secția Inginerie Civilă în limba germană (ICG).
  • 4.Echipa “Alhpa” – Dan Radu BÂRDAN, anul Il, master Infrastructuri pentru Transporturi (IPT), câștigând mențiune specială pentru “frumusețea machetei – secțiunea Ferme”.

Studenții au fost coordonați de cadrele didactice: Conf.dr.ing. Bota Adrian, Prof.dr.ing. Dan Sorin, Ș.l.dr.ing. Fekete-Nagy Luminița și îndrumați direct de dr.ing Viorel-Constantin Todea respectiv drd.ing. Maura Vioreanu, din partea departamentului CCI.

Toate cele 4 echipe din cadrul UPT au dat dovadă de implicare, seriozitate, spirit de echipă și inovație în realizarea machetelor.

Cu toate că gradul de competitivitate a fost unul ridicat, cu echipe participante de la universități tehnice de renume din Romania, echipa “MELBIA” a fost desemnată câștigătoarea loculuiI.

Felicitări echipelor!