Pregătind cadourile pentru Sărbătorile de iarnă care se apropie cu pași rapizi, ne amintim împreună că în momentul de față încă există, în România, un număr foarte mare de familii mai puțin norocoase care nu se pot bucura de magia sărbătorilor.

Împărțirea cadourilor între membrii familiei și prieteni, lucrul care nouă deja ne pare ceva obișnuit, pentru ei este o raritate în adevăratul sens al cuvântului.

Cele mai afectate persoane din aceste cazuri sunt cei mici, îngerii pentru care noi vrem să luptăm și pentru care, an de an, organizăm proiectul Îngeri pentru Îngeri, în cadrul căruia, împreună, putem face o faptă bună și să aducem zâmbete pe fețele acestor familii.

Anul acesta, noi, Organizația Studențească "Traian Lalescu", am pregătit o serie de activități prin care ne propunem să strângem cât de mulți bani din donații pentru a ajuta o familie nevoiașă.

În perioada 14 – 20 decembrie, voluntarii OSTL și-au instalat un stand la Cantina Politehnicii de la căminele MV unde puteți servi un pahar de ceai, o ciocolată caldă sau o prăjitură în schimbul unei donații.

Joi, 15 decembrie, vă așteptăm la o seară de film caritabilă care va avea loc la Facultatea de Construcții din Timișoara, etajul 1, în amfiteatrul Nicolae Maior, începând cu ora 19.

Dacă totuși nu poți ajunge, dar vrei să ajuți, intră pe daruieste.ostl.ro și vezi cum poți face o familie fericită!