Marți, 27 noiembrie 2018, ora 14:00, Amfiteatrul Constantin Avram

Dragi Studenți,

Începând cu anul 2005, HeidelbergCement România organizează în fiecare an un concurs cu premii substanțiale având ca scop stimularea profesională individuală a studenților din învăţământul superior de construcţii, aflaţi în anul III de studiu, învăţământ de zi la Inginerie civilă (Română, Engleză sau Germană).

Poster Concurs

Bibliografia de concurs constă în literatură tehnică de specialitate postată pe pagina concursului de pe situl www.heidelbergcement.ro.

Premiile se acordă în bani şi sunt echivalentul în lei la cursul BNR din ziua susţinerii concursului:

Premiul I 800 Euro

Premiul II 500 Euro

Premiul III 200 Euro

Toți participanții care obțin peste 25 puncte (din totalul de 50 posibile) primesc o scrisoare de recomandare din partea HeidelbergCement România.

Toţi participanții vor primi materiale de promovare HeidelbergCement România.

Regulamentul concursului poate fi descărcat de pe pagina concursului (postată pe situl oficial al companiei, www.heidelbergcement.ro.

Formularul de înscriere trebuie completat cu cel puțin 3 zile înainte de susținerea testului (data susținerii testului este înscrisă pe afișele concursului din fiecare facultate).

Testul constă în 50 de întrebări tip grilă, fiecare având unul sau mai multe răspunsuri corecte. Pentru a se putea organiza Concursul, este necesară înscrierea a cel puțin 15 (cincisprezece) şi prezenţa la test a cel puţin 10 (zece) participanți acceptaţi în concurs.

Pentru întrebări referitoare la concurs vă rugăm sa ne scrieţi pe adresa concurs@heidelbergcement.ro