"Gradjevinijada" este cea mai mare adunare a viitorilor ingineri civili, care reunește peste 1.500 de studenți în fiecare an, la începutul lunii mai, pentru a-și reprezenta universitățile și orașele, întorcându-se acasă cu multe medalii și trofee, dar, cel mai important, cu o mulțime de prieteni noi!

Pe parcursul celor cinci zile de Gradjevinijada, se dorește realizarea unei colaborări interuniversitare, prin competiții sportive și de cultură generală, dar și prin petreceri atât în timpul zilei, cât și pe timp de noapte.

Anul acesta, alăturați-vă nouă între 15 și 19 mai în Ohrid, Macedonia de Nord, pentru a avea șansa de a ne reprezenta facultatea la cel mai mare festival studențesc! Primele 48 de persoane vor beneficia de transport gratuit oferit de facultatea noastră, așa că grăbește-te!

Acest eveniment se adresează tuturor studenților de la Facultatea de Construcții, indiferent de an sau specializare.

Pentru inscrieri: forms.gle

Data: 15.05.2023 - 19.05.2023

Deadline: 01.05.2023

Location: Peštani, Ohrid, Macedonia

Taxe de participare: Cazare 4 nopți +3 mese/zi - 120€

Access general petreceri zi/noapte - 15€*

Petrecere pe barca - 10€ ( opțional )

Depozit de asigurare - 10€*

Date de contact coordonatori: Alexandra Căta +40768844921 Edward Manea +40729762830

* Taxa de access general la petreceri este unică (15€) și include accessul la toate petrecerile pe tot parcursul evenimentului cât și transportul dus-întors la acestea.

* Depozitul de asigurare (10€) reprezintă o taxă pentru acoperirea posibilelor daune cauzate de către participanți. În lipsa acestor daune, taxa va fi rambursată tuturor participanților la finalul evenimentului.

Transportul cu autocarul, oferit primelor 48 de persoane înscrise este gratuit. Costurile transportului cu mașina personală sunt acoperite de către participanți.