luni, 19 februarie 2024 - 17:29 - Admin

Vrei o carieră plină de oportunități?

Salutare, drag student!

Sper că acest mesaj te găsește într-o stare bună și pregătit pentru noi oportunități de învățare și dezvoltare.

Suntem încântați să venim cu vești despre deschiderea înscrierile in Programul nostru de Internship Profesii Bine Cimentate și dorim să împărtășim cu tine detalii importante despre această oportunitate captivantă.

Ce este Profesii Bine Cimentate?

Profesii Bine Cimentate este un program educațional care oferă posibilitatea studenților de la facultățile cu profil tehnic să descopere industria materialelor de construcții, având ca mentori profesioniști din compania Holcim România. În cadrul programului, sunt abordate diverse teme precum parcursul profesioniștilor din domeniul construcțiilor sau ce înseamnă sustenabilitate și inovație pentru această industrie.

Programul nostru oferă studenților șansa de a obține experiență practică într-un mediu real de lucru, punând accent pe dezvoltarea abilităților și cunoștințelor practice. Avem poziții disponibile pentru toate specializările.

Ești curios cum poți aplica și tu?

Este mai simplu decat crezi: accesează acest link de înscriere de pe pagina Școala de Valori șși completează formularul pana la final. Școala de valori sunt partenerii noștri care ne ajută să desfășurăm acest program educațional și să fim cât mai aproape de voi. Mai multe detalii importante despre întreg programul de internship găsești aici.

Nu rata această oportunitate unică de a-ți dezvolta abilitățile și de a te pregăti pentru cariera viitoare. Aplică acum și fii parte din echipa noastră entuziastă!