Noul sit al Facultății de Construcții

Luni, 14/01/2008 - 18:20 — Admin

Noul sit al Facultății de Construcții a fost actualizat. Vă rugăm accesați pagina cu informații legale făcând clic pe legătura Termeni legali  în subsolul acestei pagini pentru a citi condițiile legale de accesare a acestui sit.

Informațiile referitoare la facultate le puteți accesa în grupul Facultate. Planul operațional pe anul 2007 al Facultății de Construcții poate fi accesat în pagina Plan Operațional.

Un avizier cu informații de ultimă oră pentru studenți poate fi consultat în pagina Avizier. Orarele pe anul 2008 sunt disponibile în format pdf în pagina Orare. Documentele necesare pentru practică plus informații utile pot fi accesate în pagina Practică.

Paginile departamentelor Facultății sunt disponibile în grupul Departamente. Accessând oricare din paginile departamentelor, în panoul de navigație din partea stângă va fi afișat în tabloul Adresa, adresa de contact a departamentului respectiv.

Centrele de cercetare pentru Mecanica Materialelor și Siguranța Construcțiilor CEMSIG și pentru Materiale și Structuri CES-MAST pot fi accesate în grupul Centre de Cercetare.