International Workshop – "Global and Regional Environmental Protection"

Vineri, 08/01/2010 - 15:42 — Admin

Stimati Colegi,

Doresc sa va invit sa reflectați asupra posibilității de a participa la o manifestare științifica consacrata deja in spațiul balcanic, mai puțin insa cunoscuta de comunitatea academica din facultatea noastră; pentru anul 2010 am reușit sa extindem puțin domeniile de cercetare, implicând întreaga Universitate in acest circuit, deci si Facultatea de Construcții;

Toate manifestările științifice care privesc acest eveniment au drept organizator principal B.EN. A (Balkan Environmental Association) - deci, problematica de baza se refera la aspectele de mediu – ce pot fi insa corelate sub o forma sau alta cu fiecare domeniu de cercetare din Facultatea de Construcții.

Lucrările se publica in JEPE – Journal of Ecology and Environmental Protection, cu cotație ISI si factor de impact (anul trecut) 0,33. Va invit, deci sa accesați:

http://benatim2010.mec.upt.ro/

Probabil vom organiza 2 sesiuni paralele in facultate pe 2 tematici referitoare la "Urban Planning and transportation meeting ecological purposes" si "Environmental quality management in Civil Engineering" (a se vedea anunțul de pe sit).

Detaliile se vor perfecta pe parcurs, momentan va trimit acest mesaj cu titlu informativ. Pentru detalii va stau la dispoziție – in măsura in care dețin la ora actuala informațiile solicitate.

Cu considerație,

Carmen Grecea
Secretar Științific, Facultatea de Construcții din Timișoara