De luni 8 august 2022 va incepe procesul de precazare a studentilor admisi in anul I master, in sesiunea iulie 2022. Procesul de precazare se desfasoara online pe platforma student.upt.ro . Candidatilor care nu au fost studenti ai UPT li s-au creat adrese de e-mail institutional, iar cei care au fost studentii UPT la licenta isi vor folosi aceleasi adrese de e-mail institutional. Informatiile privind crearea conturile, respectiv demararea procesului de precazare au fost transmise pe e-mailurile personale ale candidatilor si prin sms pe numerele de telefon declarate la inscriere. Va rog si pe dumneavoastra sa distribuiti informatia privind procesul de precazare (o varianta ar fi postarea pe CV pe grupurile absolventilor de anul IV).

Mesajul este:

Dacă dorești să te cazezi în căminele UPT, pe baza contului instituțional utilizat pe durata ciclului de licenta sau comunicat prin SMS si pe e-mailul personal, poti realiza procesul de precazare online pe platforma student.upt.ro

Procesul de precazare se desfășoară în perioada 8 - 31 august 2022 și cuprinde următoarele etape:

  • 8-14 august 2022 – selectarea căminelor puse la dispoziție, în ordinea descrescătoare a preferințelor, online pe student.upt.ro;
  • 18-31 august 2022 – alegerea și confirmarea locului dorit în căminul în care ați fost repartizat, online pe student.upt.ro.

Menționăm că distribuirea în cămine se va face în funcție de media de admitere și de numărul de locuri disponibile în fiecare cămin, pentru anul I master. Pentru solutionarea eventualelor probleme întampinate pe parcursul procesului de precazare va rugam sa transmiteti un email la adresa: maria.palfalvi@upt.ro.