Simpozion "Comportarea Structurilor Metalice la Acțiuni Extreme"

Miercuri, 01/04/2009 - 16:32 — Admin

Stimati Colegi,

In fisierele atasate se afla invitatia si talonul de inscriere la simpozionul "Comportarea Structurilor Metalice la Acțiuni Extreme", din cadrul Zilelor Academice Timisene 2009, organizat de Academia Română - Filiala Timișoara, Centrul de Cercetări Tehnice Fundamentale și Avansate, Secția de Construcții Metalice și Sudură, Comisia de Stabilitate a Structurilor Metalice și Universitatea "Politehnica" din Timișoara, Centrul de Excelență pentru Cercetări în Mecanica Materialelor și Siguranța Structurilor - CEMSIG, în colaborare cu Asociația Producătorilor de Construcții Metalice din România - APCMR, in zilele de 28 - 29 mai 2009.

Pentru întocmirea programului, vă rugăm să ne comunicați, până la data de 10 aprilie 2009 datele solicitate în talonul de participare la adresa:

CS3 / Conf. Dr. Ing. Viorel UNGUREANU
Facultatea de Construcții
Departamentul de Construcții Metalice și Mecanica Construcțiilor
Str. I. Curea, 1 Timișoara 300224
Tel. / Fax. 0256/403932
e-mail: viorel.ungureanu@ct.upt.ro

Publicarea lucrărilor

Lucrările selecționate de către Comitetul Științific al Simpozionului se vor publica într-un număr special al Buletinul Științific al U.P.T. Timișoara, Seria Construcții. Instrucțiunile pentru editare vor fi distribuite ulterior după evaluarea rezumatelor.

Informații despre programul conferinței și taxa de participare vor fi trimise in cursul lunii aprilie.

Programul evenimentului a inclus prezentările Comisiei privind apelurile deschise, modalitatea de a deveni evaluator pentru propunerile de proiecte in cadrul Programului si detalii privind o propunere de succes.

Cu stimă,

Conf. Dr. Ing. Viorel Ungureanu
Secretar Științific
Prof. Dr. Ing. Dan Dubina
Președinte

Documente ce pot fi descărcate

Invitația de participare precum și talonul de înscriere pot fi descărcate apăsând pe legăturile de mai jos.