Formular înscriere concurs 2017

Completați toate cămpurile din formularul de mai jos. Bifați căsuța "Nu sunt un spambot" și apăsați butonul Inscriere.

Inscrierea in concurs s-a terminat.

Regulament concurs

Nume și prenume: Completați numele
Adresa de email: Completați adresa de email
Telefon: Completați telefonul
Numele liceului: Completați liceul
Clasa:
  
 
Profil/Specializare: Completați profilul
Orașul liceului: Completați orașul
Județul: Completați județul
 
Bifați căsuța
 

 

 


Dragi Liceeni,

Vă adresăm invitația de a participa la concursul “Construcțiile: tradiție si viitor”, găzduit de Facultatea de Construcții, în cadrul acțiunii ”Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”. Concursul se va desfășura în data de 20 Mai 2017 la Timișoara și face parte din seria de evenimente prin care Universitatea Politehnica îndeamnă elevii din clasele a XI-a și a XII-a, împreună cu profesorii coordonatori, să participe la acțiunile de informare cu privire la oferta noastră educațională.

Prin participarea la acest concurs, veți avea ocazia să înțelegeți ce înseamnă universul construcțiilor și să trăiți experiența de a fi student al facultății noastre. Vă veți întâlni cu studenții facultății, cu absolvenți de succes și cu reprezentanți ai companiilor de profil. Vă vom prezenta și facilitățile social-culturale oferite de către Universitatea Politehnica (biblioteca, bazele sportive, bazinele de înot, cămine, cantine, etc), puncte de atracție și obiective culturale ale Timișoarei.

Înscrierea la concurs se face individual, on-line, prin completarea formularului de înscriere de mai sus.

Participarea la concurs (inclusiv cazare, masă si transport – asigurându-se preluarea din localitatea liceului), este gratuită. Este de dorit ca participarea elevilor să fie supervizată de un profesor din liceul respectiv, dar elevii pot participa și individual.

Cu această ocazie, dorim să vă invităm, împreună cu profesorii, și la activitățile pe care le pregătim pentru „Școala altfel”.

Vă așteptăm cu drag!